Menu

HVEM HAR EGENTLIG GIVET DIG LOV

<< tilbage

Min første protestsang. Skal vi forældre virkelig finde os i at poderne flytter hjemmefra? En ting er, at de ikke gider høre på os, stort set fra fødslen, men at de mener at verden skal udforskes uden os åndende i ryggen? Jamen, hvad gir I?

Det har tit moret mig, at se optagelser af Elvis Presley vrikke med måsen og de dertil hørende kommentarer fra de ældre generationer om at det var satans dans og det skulle forbydes. Eller ældres forargelse over hippierne på Woodstock. Sig mig, fatter de gamle da ingenting? Så jeg nærmest skreg af grin, da jeg pludselig tog mig selv i at ryste på hovedet over min kære datters musiksmag.

Ak og ve, jeg er selv blevet en gammel idiot!

HVEM HAR EGENTLIG GIVET DIG LOV - se teksten

(Bull)

Hvem har egentlig givet dig lov
til at rejse afsted
Uden at ta din fantastiske Daddy Cool med
Hvem har egentlig givet dig lov
til at synes
At verden derude skal undersøges
Hvem har egentlig givet dig lov
Det har jeg, du er på vej, hej hej

Hvem har egentlig givet dig lov
til at drikke dig fuld
Danse til den lyse morgen vælter omkuld
Hvem har egentlig givet dig lov
til at kysse
Og holde i hånd eller bare nysse
Hvem har egentlig givet dig lov
det har jeg, du er på vej, hej hej

Alt hvad du gør ved andre kommer tilbage
Var der engang en klog person, der sagde
Alle de fejl, du begår, er ikke fejl
Det er bare huskekager på din vej

Hvem har egentlig givet dig lov
til at komme tilbage
Når tøjet skal vaskes
og pengene er futtet af
Hvem har egentlig givet dig lov
til at bli’e
Når lokummet brænder, min lille pige
Hvem har egentlig givet dig lov
Det har jeg, du på vej, hej hej

 

Gorm Bull: sang og akk-guitar
Palle Hjorth: klaver og wurlitzer
Peter Dombernowsky: trommer og percussion
Henrik Poulsen: bas
Jane Clark: violin

ADHD-FABRIKKEN SPØRGER