Uncategorized

Huskekager

(34 kundeanmeldelser)

DKK 150.00

CD + AVIS
Selve avisen er verdens største booklet. 12 sider med tanker, tekster og andet sjov fra Gorms musikalske univers!

Bemærk, der tillægges kr. 30,- for forsendelse.

Varenummer (SKU): CD1457 Kategori:

34 anmeldelser af Huskekager

 1. Morten

  Det er en fremragende plade. Masser af følelser og finurligheder.

 2. Niels

  Smukt. Tankevækkende og musikalsk som bare fanden. Køb den og flyd med…

 3. Nielsen

  Gennemført med noget til hjerte og sjæl.
  Nærværende tekster og musisk håndværk i topklasse
  Køb den . Og gerne før din hund !

 4. Sebastian Bull

  Kære Gorm.
  Dine sange har virklig gjort indtryk på mig. Selvom jeg kun er 18, har den sang som hedder “bare Græd” sat et markant indtryk på mig, så en tåre stille trillede ned af min kind.

  Keep Going!

  🙂

 5. Troels Frøkjær / Bogstavfabrikken

  Jeg var heldig at få tilsendt “Huskekager” allerede lidt efter nytår, da jeg arbejdede på Viborg Stifts Folkeblad, og Gorm henvendte sig. Jeg blev slået helt omkuld af første sang, som dengang var “Bare Græd.” -Husker tydeligt, at jeg tænkte, “hva’ satan skete der lige der?” – Siden lavede jeg et af mine musikportrætter om Gorm, og snart fik vi jævnlig kontakt. Og jeg blev meget glad da Gorm bad mig hjælpe lidt med PR. For den her plade vil jeg VIRKELIG gerne være med til at reklamere for. Den plade er fremragende! Lyt, køb, nyd! Sæt igang! Håber virkelig at Gorms musik kommer langt omkring!

 6. Ruth

  Åh søde bror og dejlige menneske!
  Du er altså bare dygtig! Dine sange rør mig!
  Det er et dejligt dejligt album!!!
  Der er mange sange jeg aldrig bliver træt af høre…måske mine omgivelser;) hæ hæ
  – Dette er iøvrigt en flot hjemmeside!
  Lykke til min ven
  Knus Ruth

 7. Ania

  Kære Gorm.
  Endnu engang tak for dine “Huskekager”,
  “Huskekager” som med hver deres nærvær og autencitet til stadighed får mig til, at smile og le, tænke og græde – mærke efter! Den ene efter den anden, sætter de sine usynlige spor i eftertænksomhedens (hjerte)kammer.
  TAK.

 8. Anders Harpsø

  En plade, hvor kærlighed og nærvær er nøgleord og ikke flade floskler! Skønt at mærke engagementet og nyde opmærksomheden til detaljen i numrene…det være sig musikalsk som tekst!!

 9. Karina

  Har du 150 kr i overskud, så køb Huskekager. Har du ikke 150 kr i overskud, så spar sammen for du må ha´ “Huskekager”.
  En skøn CD, med viser som handler om alt det, vi er bange for, glade for, spændt på, savner, har, ønsker osv.
  Hverdagens eventyr bliver vi præsenteret for i skønne tekster og dejlig musik.
  Jeg er vildt betaget, ramt og rørt. Tak Gorm – Du gør en forskel 🙂

 10. Peter Svendsen

  Rigtig dejlig cd med skønne sange og tekster der får dig til at filosofere over livet. Meget musikalsk og en dejlig, for mig, nyfortolkning af den Blå Anemone. Avisen der følger med er også oplysende, morsom og interessant hvis man vil lære lidt mere om hven Gorm er. Køb den og bare nyd livet.

 11. Torsten Christiansen

  Første gang jeg lyttede til din stemme, tænkte jeg, den stemme kan fortælle mig historier. Jeg vil sætte mig ned og lytter og give mig selv tid og ro og du giver mig tid og ro. Jeg har ikke travlt i dit selvskab, du er der bare i mine ører og lige nu sir du om din ekskone der skal giftes med en ny mand, at “gid du må blive lykkelig”. Bare sådan i en sætning, sætter du ord på og lader mig selv fortolke. Jeg har selv været der og du har sat ord på min tid, lige der hvor jeg var og er. Jeg er med, når du kommer hjem til din landsby efter at have levet halvdelen af dit liv. Melankolien rammer mig på den dejligste varme måde og sender dufte af min barndom op i mine næsebor. Jeg sidder på bagsædet og du styre livets store kreidler, imens vi passerer genkendelighederne og observerer med en humoristisk tilgang til livet. Jeg stopper og lytter og du er med i mine ører ,, jeg vil også hjem til dråby,, mit dråby hed bare næsby .. Gorm du vækker min glæde for de små ting med stor lyd.

 12. Birgit Benzon

  Det var så 3. gang, jeg oplevede Gorm LIVE indenfor et par måneder. Hvorfor? Fordi jeg elsker alt det ægte!! Gorms skønne skønne sange er skrevet af et ærligt hjerte og formidles LIVE med en stemme, der ikke sparer på ømhed og musikalsk nerve. Teksterne, sangstemmen og de musikalske arrangementer går hver gang op i en højere enhed, lidt malerisk måske, som et glas blodrød sommervin med et touch of tristesse, inderlighed, charme, varme og humor, dog tilsat en lille isterning to keep it fresh and cool, I guess 😉 og NU køber jeg CD`en 😉

 13. Kurt Baagø

  (de 5 stjerner må tilføjes sole, måner, asteroider og et par kometer)

  Lad dig fortrylle af Palle Hjorths Anders Koppel-orgel på Himmelens Vagabonder

  Nyd Nikolaj Heyman´s ømme pedal steel på Jeg Får Mig Nok en Søster

  og Jacob Venndts aftenagtige mundharpe på Saturn Pluto Aspekt

  Fald for Jane Clarks violin i Kaj Munks Blå Anemone

  og Palle Mikkelborgs flygelhorn på Bare Græd ( undskyld, at jeg sidder her og tuder, det skyldes ikkun Himlens milde guder )

  Peter Dombernowsky og Henrik Poulsen holder det hele på plads, på trommer og bas på dette års hidtil bedste dansksprogede album, Huskekager.

  Hvor hovedattraktionen dog er Gorm Bull smukt sansede og sanselige sange. Sunget af ham selv med sin dybe og dybt behagelige stemme.

  “Der stråler regnbuer ud af det grå
  der, hvor jeg er”

  Det tror jeg på Gorm. Lad os gå for guldet for enden af dine regnbuer. No bullshit 🙂

 14. Bente

  Kompositioner der minder mig om Sebastian, da han var på sit højeste. I hvert fald på samme sublime niveau. Plus lyrik i særklasse, som man kan både smile, le og tude lidt til. Et helstøbt album, som jeg stærkt anbefaler.

 15. Karina

  Huskoncert.
  Med sin skønne stemme og sine dejlige smukke sange,
  fyldte han rummet med Q´ er i eftertænksomhed.
  Vi blev udsat for livs-stemninger, hverdagens finurligheder og et skub til fremtidens muligheder.
  Intens, varmt og nærværende………… hele vejen. Vi nød det.
  Mit sanselig-jeg blev fordret i min stue.
  Endnu en gang tak Gorm.

 16. Thomas la Cour

  Utrolig skøn plade. Her gik man og troede, at der var styr på de gode sangskrivere i Danmark – og så dukker en gut på 45 fra Viborg-kanten op med 13 fremragende sange, der både kalder på smilet og tårerne? Sublim produktion – Jacob Venndts mundharpe, Palle Hjorths tangenter og Palle Mikkelborgs trompet og flygelhorn gør denne plade til noget helt specielt.

 17. Finn H.

  Godt et dusin stærke og livsbekræftende sange, som er gjort sprøde og lækre ud over det sædvanlige af en flok musikere, som ud over deres professionelle kvaliteter tydeligt får fortalt, at her er grund til at spidse ørene. Fantastisk album som rammer sjæl, hjerte og nydningsmuskel.

 18. Kate

  Har nu hørt nogle af sangene et par gange til både en fødselsdag og et dejligt bryllup. Og jeg bliver bare nød til at eje et eksemplar af din CD. Hilsen fra Tanten

 19. Michael Kisum Bak

  Et gennemført, flot, smukt og varieret album, der fortjener en god lænestol, lyttebøffer og en lille times fordybelse. Glæder mig til at være med live tirsdag d. 18. august på Paletten i Viborg!

  Det er ikke alene godt, Gorm – det er klasse

 20. Mimi

  Den har ramt mig i hjerte og sjæl.
  Tak.

 21. oliwane

 22. meegfari

 23. alirudo

 24. tammrose

 25. nancgerh

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *