Menu

DER HVOR JEG ER

<< tilbage

Jeg har altid været fascineret af ekstremt vejr. Det er en befrielse, når verden lukker ned under en storm eller snestorm. Pludselig kommer vi hinanden ved. Intet er som det plejer at være. Vi stopper op. Snakker. Snakker om andre ting end vanligt. Og bliver mindet om hvor små vi egentlig er.

Nu er sommerregn jo ikke ekstremt vejr. Men bare mit ynlingsvejr. Elsker at mærke varmen omkring mig og dråberne der lander på min skaldede isse. Lyden. Duften.

Jeg ville derfor gerne lave en hyldest til sommerregnen og tænkte straks på at involvere Henning Olsen i teksten. Henning har jeg kendt siden 80’erne via min søster, Ruth. Han har skrevet nogle af de største Rugsted/Kreutzfelt sange, bl.a ”Det går rundt op og ned”. Hans smukke og enkle tilgang til tekstuniverset var med til at gøre sangen til det jeg var ude efter: en hymne til sommerregnen!

DER HVOR JEG ER - se teksten

(Bull/Bull-Olsen)

Regnen siler ned
Renser luften ud
Falder lunt på mine tæer
Hvilket sommervejr
Og rundt omkring mit stille sted
Kigger regnormene frem
Det perfekte sommervejr
Er jo der hvor jeg er

Skyerne åbner sig
Store og små
Der stråler regnbuer ud af det grå
Der hvor jeg er

Græsset er grønnere end grønt
Vandet samles i en pyt
Der er sommerfugle leg
I luften og i mig

Mellem lyse bøgetræer
Bliver jeg ét med alt
Slipper hele verden fri
Og lukker øjnene i

Skyerne åbner sig…

Kære sommerregn
Kom endelig på besøg igen
Det perfekte sommervejr
Er jo der hvor jeg er

 

Gorm Bull: sang og el-guitar
Palle Hjorth: klaver og orgel
Peter Dombernowsky: trommer og percussion
Henrik Poulsen: bas
Thomas Alstrup: el-guitar

ADHD-FABRIKKEN SPØRGER