Menu

247/2016 – OG VI ELSKER

<< tilbage

Drømmer
Er omgivet af en masse fremmede mennesker
Og familie
Vi sidder i et festlokale
Planket ved lange borde
Som moderne vikinger
Vi synger udefinerbare sange
Stemningen er tæt
Min bror rejser sig og beder mig synge en sang
Ikke en hvilken som helst sang
En sang jeg kun har halvpart i
Morten Nielsens digt ”Der rider en rytter”
Og jeg rejser mig
Og jeg synger
Og alle synger med
Vi er et hav af svingninger
Og stemningen stiger
Vi ser på hinanden så intenst at det flimrer
Som står vi ved tærsklen af døden
Og skal synge vores afsked

Og vi elsker. Og vi drømmer. Intet kan stoppe os. For vi lever lige nu. For vi vil kærligheden. Vi vil kysse. Vi vil tilgive. Vi vil drikke hinandens blod. Kigge ud over horisonten. Holde hinanden i hånden og trøste. Hjerterne slår i takt. Vi er én. Tårer danner en oase. For vi er udødelige. Det skal nok gå. Venskaber vil blive ved med at skabe. For vi er forelsket i verden. Børn. Børnebørn. Oldebørn. Vi vil leve videre i dem. De skal elske os som vi elsker dem. Og bålet brænder. Flammen når himlen. Det skal nok gå altsammen. Vi er et ubrydeligt selskab og energien skyder ud af os. Der er håb. Alting blir bedre. Og jeg elsker. Og du elsker. Og vi elsker. Lad alting komme an. Vi kan klare det. For vi passer på hinanden. Ingen er født onde. Hvert skridt vi tager er vores Camino og filtres sammen gennem årene. Vi er forbundet. For vi ånder. For vi græder. For vi griner. Overraskelserne venter derude. Solidariteten. Uanset om vi kæmper i mod den. Kærligheden kan ikke kues. Og vi synger. Og vi tuder. For vi elsker. Livet vil ikke slippe sit tag i os. Stjernerne holder øje med os. Jeg holder øje med dig og du med mig. Her er ufatteligt smukt. Endnu smukkere når du holder min hånd. Vil du bære mig. Jeg vil bære dig. Ud mod glæden. Ud mod håbet. Ud mod kærligheden. Rejs dig og hold om om mig. Lad os elske. Lad os græde. Lad os håbe. Jeg længes efter dig. Du er kun et suk herfra. Sluk aldrig dit bål. For jeg er her. Og mit hjerte er dit hjerte. Bliv ved med at trække vejret. Tør dine øjne. Jeg er her. Du er her. Drøm, min elskede. Drøm sammen med mig. For vi elsker…

ADHD-FABRIKKEN SPØRGER