Menu

Koncerter og foredrag

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Solo koncert – Thorning Forsamlingshus

7. maj, 2015 @ 19:00 - 22:00

100kr.

”Huskekager er, når vi får en lille livs-lussing og rejser os ved den tue vi væltede ved. Jeg elsker fejl. Elsker at komme på dybt vand. Stå på vippen, ikke turde springe ud, få overbalance og plaske i. Jeg elsker det sgu … Bare det ikke sker for tit!”

Sådan siger Gorm Bull Sarning, sanger og sangskriver fra Viborg. En charmerende, poetisk og musikalsk livsgøgler, der har taget tyve års tilløb til endelig at stå frem med sine egne sange. Nu har jeg inviteret ham til Thorning Forsamlingshus 7. maj for at synge og fortælle.

Som coach og terapeut møder jeg ofte mennesker, der har svært ved at finde et ståsted i livet. En retning og en mening med det hele. En opskrift på lykken og det perfekte liv.

Men i jagten på det perfekte liv glemmer vi fuldstændig, at livet slet ikke skal være perfekt. Det er et menneskeligt grundvilkår, at livet er ufuldstændigt og uforudsigeligt.

Lykken findes i de små perfekte øjeblikke, der dukker op undervejs. Som glimtende perler på en snor. Bundet sammen af perioder med tvivl, kedsomhed, modløshed. Vasketøjsbunker der vokser, og græsplænen der bliver alt for lang. Men de er, de små bobler af lykke. Hvis vi husker at kigge efter.

Så glæd dig til et par timer i selskab med Gorm Bull, der tager dig med på tur ind i livet med smukke sange og sjove historier. Du får noget at grine af, tænke over og synge med på.

Koncerten tager udgangspunkt i Gorms eget ufuldstændige liv med fejl, mangler og skæve betragtninger, som du helt sikkert kan spejle dig i. Om evnen til ikke at kunne tage sig sammen. Lykke. Skilsmisse, forældreroller og flygtige parforhold. Poetiske beskrivelser af at møde det uventede og turde træde ind i det. Eller bare at bøvle med at få den skide plæneklipper til at virke.

Små hverdagsbegivenheder som, udefra, virker trivielle og almindelige. Men betyder alt, så snart det berører os selv! Hvad sker der, når vi pludselig går et forkert skridt i en eller anden retning? Tør vi det? Lade os føre ad veje vi ikke kender. Måske endda fejle? Og blive klogere af fejlene. Bruge dem konstruktivt. I stedet for at tude over det eller være bitre.

Detaljer

Dato:
7. maj, 2015
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
100kr.
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://billetto.dk/da/events/gorm-bull-huskekager

Arrangør

Mai MacKayzee – professionel samtalepartner
Telefon
53 63 39 37
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Thorning Forsamlingshus
Blichersvej 35
Thorning, Thorning 8620 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

ADHD-FABRIKKEN SPØRGER